Wie is Wie

harm
Harm
andre
Andre
Sander

Ik ben Harm, 49 jaar en ben getrouwd met Trea (Trea’s Bodyfashion)  en we hebben een tweeling, een jongen en een meisje. We wonen in Opende. Ik heb 15 jaar gewerkt in een fietsenzaak in Burgum en 2 1/2 jaar in Joure. Het is nu tijd voor een nieuwe uitdaging om E-bike Fyts weer op de kaart te zetten.

Ik ben Andre, en ben 48 jaar en ben getrouwd en 2 dochters en een zoon. Ik ben op 18 jarige leeftijd begonnen als transformator ontwikkelaar en heb 1 jaar gewerkt bij de Gamma als magazijnmedewerker. Daarna ben ik als zaterdaghulp begonnen en heb mijn door verschillende cursussen doorontwikkeld en ben daarna full time gaan werken in de fietsen.  

Ik ben Sander, 26 jaar en vrijgezel en ik woon Zwaagwesteinde.  Ik werk al sinds mijn 16de in de fietsen. Eerst bij Klaas Bos en later bij Vesta. Nu werk in hier op dit adres al 7 1/2 met tussenpozen